Hair Extensions
Hair Extensions
Hair Extensions
Hair Extensions

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Et flot og naturligt resultat


Vi har hjulpet rigtig mange til et sundt og fyldigt hår, ved hjælp af Hair Extensions med skånsomme metoder, hvor der ikke bruges lim, varme eller kemikalier. En korrekt påsætning, vedligeholdelse og kvalitetshår er vejen frem til et flot og naturligt resultat.


Håret er 100% ægte indisk tempel hår, som bliver forarbejdet i Italien. Håret er kvalitetsmæssigt tilpasset og tyndet, så det passer perfekt til skandinavisk hår, hvilket giver det flotteste og mest naturlige udseende.


Inden importen fra Indien har håret gennemgået en streng kvalitetskontrol, hvor specialiserede teknikere foretager en grundig inspektion. Dette er afgørende for at opnå et fejlfrit og naturligt hår.

Også en 100% matchende farve på extensionshåret er absolut også afgørende for et flot resultat. Derfor er det vigtigt, at du kommer ned til os, så vi kan finde frem til den rette farve på extensionshåret.

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Galleri

Malene_Før_WEB
Malene_Efter_WEB
IMG_20170828_123701
HairExtensions_JTD
Karin_Før_WEB
Karin_Efter_WEB
Louise_D_Før_WEB
Louise_D_Efter_WEB
Katrine_Før_WEB
Katrine_Efter_WEB
Louise_T_Før_WEB
Louise_T_Efter_WEB

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Gratis konsultation


Inden du bestiller tid til en påsætning, vil vi anbefale, at du får en gratis konsultation i salonen, så vi kan rådgive dig om hvilken metode, der er bedst til dig og finde den rette farve på extensionshåret, så det matcher dit eget 100%. Herefter vil vi bestille håret hjem, og dernæst aftale en påsætningstid med dig.

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Flettemetoden (weft)


Flettemetodens teknik tager udgangspunkt i afrikanske fletteteknikker, som efterfølgende er tilpasset skandinaviske kvinders tynde og fine hårstruktur. Der flettes tynde fletninger langs hovedbunden (vævekant), hvorpå hårbaner påsys. Til en gennemsnits person, laves der 2-3 vævekanter (flet) for et fyldigt langt hår.


Genopløftning foregår ca. hver 2. måned. Det naturlige hår vokser i gennemsnit 1 cm pr. måned, og vævekanterne vil således begynde at hænge lidt, når der er gået ca. 2 måneder. Den nederste fletterække vil være den første, der føles løs, idet du hele tiden bevæger hovedet fra side til side. Trækket på det naturlige hår vil derfor øges, og for at bevare et sundt naturligt hår under dine extensions, er det vigtigt at få vævekanterne løftet i tide.


Holdbarheden på extensionshåret er individuel, og afhænger helt af din pleje. Hvis du plejer dit extensions hår nøje efter vores anbefalinger, kan det holde til mange opløftninger, før der igen skal købes nyt. Læs plejeanvisning her...


Ved aftagning klippes sytrådene, hårbanerne tages af og fletningerne flettes op. Ved korrekt aftagning af håret sker der ingen/minimal slitage på dit eget hår.

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Korrekt pleje af extensionshår


Extensions hår har en forventet anvendelsestid på mellem 6 til 12 måneder. Selvom kvaliteten på håret er i top, er det vigtigt, at du plejer håret korrekt efter vores anvisninger, så dit extensionshår kan holde i lang tid.

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Se priser på Hair Extensions

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Med ultralyd


Hair Extension med ultralyd – er det helt nye og revolutionerende på markedet indenfor cold/hot fusion. Dit hår ødelægges ikke af påsætningen og fæstningerne er de mest usynlige på markedet. Hårtotterne kan ikke genbruges, men du kan til gengæld have det i 4-6 måneder, før du skal have en ny påsætning.


Hair Extension med ultralyd, også kaldet Ultra Sonic Fusion, er en "tot for tot-metode". Det vil sige, at vi påsætter en extensionstot til en tot af dit eget hår.


Hair Extensions totterne er samlet i en lille binding af keratin, som er et protein, der naturligt findes i hår og negle, og som er formet som en en lille flad binding, som foldes omkring en tot af dit eget hår og med ultralyd omdannes kreatinet på få sekunder.


Der er derved ikke nogen ekstrem varmepåvirkning og da totten er helt flad, minimeres risikoen for at håret filtrer ved udgroningen. Det giver et utroligt naturligt look, da totterne sidder helt fladt ind til hovedet, så det næsten ikke ses.


Denne metode giver en naturlig bevægelse i håret, som er nem at style, da totterne er jævnt fordelt i dit eget hår. Du kan opleve, at der ind i mellem tabes en extensionstot. Det er helt normalt, at du taber enkelte totter, men det er minimalt ved denne metode. Du kan altid komme og få sat ekstra totter i.

Hair Extensions / Frisørsalonen hella


Har du spørgsmål?


Her kan du få svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål omkring Hair Extensions. Vi håber, at det vil besvare nogle af de spørgsmål, du måtte have, ellers må du endelig ringe til os på

telefon 46 46 20 06 eller besøge os i salonen, vi vil hellere end gerne besvare dem.