Cookie- & Privatlivspolitik
BookOnline_Blå
BookOnline_Rød

COOKIE/PRIVATLIV

Cookies

På dette website anvendes cookies, men du har mulighed for at sige nej tak til cookies, hvis du ønsker det. Første gang du besøger websitet, præsenteres du for en besked om cookies øverst på siden.

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der sættes på din computer, når du besøger en hjemmeside. I denne tekstfil gemmer hjemmesiden informationer, som den gerne vil kunne læse, næste gang du besøger siden. Det er ofte informationer, der bruges til statistik og analyse, og er helt ufarlige.


En cookie er en tekstfil, ikke en programfil. Det betyder, at cookien ikke selv kan gøre noget på din computer. Den kan ikke indsamle oplysninger, sprede virus eller på anden måde gøre skade. Indholdet af cookies læses og skrives af de hjemmesider, du som bruger besøger.


Når du bruger hjemmesiden sættes en sessionscookie, som er nødvendig for, at websitet fungerer optimalt. Denne cookie indsamler ingen personoplysninger om dig og bliver slettet, når du lukker din browser.


Ja tak

Hvis du trykker på "Acceptér", eller hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes cookies på din computer, og meddelelsen på forsiden forsvinder. Næste gang du besøger websitet med samme browser, vil du ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies, og der vil fortsat blive sat cookies. Der sættes for nuværende alene en cookie, der husker dit valg om cookies.


Nej tak

Hvis du trykker på "Acceptér ikke", sættes ikke cookies. Der sættes kun en cookie, som husker, at du ikke ønsker, at der sættes cookies.

Ønsker du slet ikke, at der sættes cookies på din computer, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal være opmærksom på, at der i så fald kan være elementer på websitet, som ikke fungerer.


Skift indstillinger for cookies

Du har altid mulighed for at skifte dine indstillinger.

 

Accept af cookies fra www.frisorsalonenhella.dk

Privatlivspolitik

Læs om vores retningslinjer for, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bestiller tid hos os.

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER


Som følge af din aftale med salonen accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos:



FRISØRSALONEN HELLA

Hovedvejen 118A, Osted

4320 Lejre

CVR.nr.: 26520827

Oversigt:


1) Generelt

2) Personoplysninger

2.1) Hvad er personoplysninger?

2.2) Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.3) Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.4) Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

2.5) Retten til adgang til dine personoplysninger

2.6) Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

2.7) Retten til sletning af dine personoplysninger

2.8) Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

3) Kontakt

1) Generelt


Gennem din aftale med salonen indsamles der personoplysninger om dig. Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.



2) Personoplysninger


2.1) Hvad er personoplysninger?

Salonen beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid til en behandling. Det er primært oplysninger som navn, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail og evt adresse. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.


2.2) Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med salonen består. Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret i salonen. Ved ophør som kunde i salonen vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.


2.3) Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med salonen. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at salonen (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.


2.4) Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som kunde hos salonen ret til at få salonens bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne. Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til salonen. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.


2.5) Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af salonen uden unødig forsinkelse.


2.6) Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af salonen uden unødig forsinkelse, hvis salonen ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt salonen i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.


2.7) Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i salonen IT-system eller fysisk i aflåst skab. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.


2.8) Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.


3) Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos salonen, skal du rette henvendelse til Hella C. Pedersen på e-mail: kontakt@frisorsalonenhella.dk. Du vil kunne forvente svar indefor 14 hverdage. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Hvis du ønsker at klage over salonens behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet:


DATATILSYNET

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:


FRISØRSALONEN HELLA

Hovedvejen 118A, Osted

4320 Lejre

Telefon: 46 46 20 06

Email: kontakt@frisorsalonenhella.dk (Vi svarer indenfor 24 timer)

CVR.nr.: 26520827



© 2019 Udviklet af Frisørsalonen Hella

Åbningstider

Mandag: 10:00 - 17:00


Tirsdag: 10:00 - 18:00


Onsdag: LUKKET

Torsdag: 10:00 - 20:00* 


Fredag: 10:00 - 18:00


Lør- & søndag: LUKKET

* Hvis der ingen tidsbestilling er efter kl. 18.00, lukker salonen allerede der..

Hovedvejen 118A • Osted • 4320 Lejre

Telefon 46 46 20 06 

kontakt@frisorsalonenhella.dk

Personlig kontakt

HELLA C. PEDERSEN

Indehaver / Frisør

Telefon 46 46 20 06 • Cvr.nr.: 26520827


MARIANNE TVERMOSE

CND Negletekniker / Prof. Extensionist

Telefon 60 65 20 11 • Cvr.nr.: 32692729

© Copyright. All Rights Reserved BY MT 2019

På dette website anvendes cookies, men du har mulighed for at sige nej tak til cookies, hvis du ønsker det. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookie politik.

Læs mere
Accept