dermaOXY til hjemmepleje

dermaOXY er et brand fra MedicTinedic ApS og er dansk udviklede og producerede hudplejeprodukter, der giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler.


dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud- og hovedbund fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.


dermaOXY har stor respekt for hudens egen struktur, og vil med deres produkt vise, at anti-ageing kan gøres uden kosmetiske indgreb. Derfor anvendes Oxygen – ren ilt – i diamantslibningen, hvorved hudens ældnings proces udskydes samt stimulerer hudens elastin og collagen produktion.


dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling.


dermaOXY produkterne er ikke tilsat parabener.


Forkæl din hud og mærk selv forskellen

ved brug af dermaOXY's hudplejeserie.

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Hydra Moisturizing Cream


dermaOXY HYDRA cream er udviklet med det formål at tilføre huden øjeblikkelig fugt. De to hyaluron-komponenter arbejder sammen om at tilføre fugt og samtidig beskytte huden mod tab af fugt. Det høje indhold af hyaluronsyre øger hudens elasticitet og minimerer derfor rynker og linjer. Brugen af Hydra fremmer samtidig kollagenproduktionen, og er særligt effektiv til aldrende hud. Uanset hudtype og alder anbefaler vi Hydra som et ekstra fugtboost.

Hydra fugtserum er tilsat et vitaminkompleks, som øger hudens tykkelse og gør den mere modstandsdygtig. Vi anbefaler at bruge Hydra morgen og aften under dermaOXY DAY eller NIGHT creme.


Aktive Ingredienser:
– HYALURON SYRE
– Hydrolyzed Hyaluronic acid
– Sodium Hyaluronate
– Retinyl Palmitate
– Ascorbyl Phosohate
– Vitamin C, E


Anvendelse:
dermaOXY HYDRA creme bruges morgen og aften på nyrenset hud, før dermaOXY DAY eller NIGHT creme påføres. Hydra cremen kan også anvendes alene. Cremen er egnet til alle hudtyper.

30 ml. 400,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


X-Link Eye Lift Gel


DermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL stimulerer det fine hudlag omkring dine øjne og styrker kollagen fibrene mod nedbrydning og reducerer posedannelse under øjet.


Den effektive peptide-sammensætning sørger for en opstrammende og udglattende effekt, så du på kun 7 dage vil opleve en synligt sundere og glattere hud i området omkring øjnene. Efter kun 14 dages brug vil huden desuden virke lysere og mere ensartet..

 

Kollagen fibrene samles i kraft af anti-age effekten. DermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL aktiverer med andre ord din huds egne processer og tilfører et ekstra boost af fugt. Derudover har dermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL en mild kølende effekt på din hud, der på kort tid vil opnå en friskere følelse og et mere velplejet look.


Aktive Ingredienser:

– Dunaliella Salina Extract

– Hesperidin Methyl Chalone

– HYdrolyzed Collagen

– Retinyl Palmitate

– Sodium Hyaluronate

– Sodium Hyaluronate Crosspolymer

– Swertia Chirata Extract

– Omega 9

– Retinyl Palmitate

– Peptide Complex


Anvendelse:

Du kan med fordel anvende dermaOXY EYE GEL regelmæssigt både morgen og aften for at få den mest optimale effekt. Start med at rense din hud, og dup forsigtigt et tyndt lag dermaOXY EYE GEL under dine øjne og ud langs siden i en udadgående bevægelse. Undgå kontakt med selve øjet.


DermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL er velegnet under makeup.

20 ml. 400,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Day Protecting Cream


dermaOXY DAY cream anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. Cremens indhold af hyaluronsyre binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der yderligere medvirker til binding af fugt i huden og øger hudens oxygenoptagelse. Der er bl.a. tilsat grøn te for den opstrammende effekt.


Sammen med dermaOXY Hydra creme får din hud al den fugt og næring, den har brug for, og du vil opleve at din hud bliver sundere og friskere.


Aktive Ingredienser:
– Hyaluronic acid
– Sodium Hyaluronate
– Peptide Complex
– Hydrolyzed Soy Protein
– Squalene
– Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera)
– Havtorn – Hippophae Rhamnoides Extract
– Vitamin A, C, E


Anvendelse:
dermaOXY DAY bruges hver morgen på nyrenset hud. Påføres i et tyndt lag på ansigt, hals og decollete. Cremen er egnet til alle hudtyper.

For optimal effekt bruges dermaOXY HYDRA inden brug af DAY cremen. 


30 ml. 400,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Night Relaxing Cream


dermaOXY NIGHT cream er en nærende og genopbyggende creme. Cremen anvendes hver aften og genopbygger i sammenhæng med oxygenbehandlingen hudens struktur. Cremen reducerer rynker og stimulerer produktionen af kollagen. Cremen har et højt indhold af hyaluronsyre for at fugte huden, og er derudover tilsat Q10, vitamin E og grøn te for at forøge hudens naturlige energi og give en opstrammende effekt.


Cremen har et højt indhold af vitaminer, som beskytter mod fugttab og efterlader huden mere elastisk og med gendannet kollagen. Cremen indeholder desuden SYN-ake peptiden, som har en muskelafslappende effekt, og er derigennem yderst effektiv mod linjer og rynker.


Aktive Ingredienser:
– Sodium Hyaluronate
– Ascorbyl Palmitate
– Peptide Complex
– Squalene
– SYN–AKE
– Retinyl Palmitate
– Hydrolyzed Soy Protein
– Vitamin A, C, E


Anvendelse:
dermaOXY NIGHT creme bruges hver aften på nyrenset hud. Cremen er egnet til alle hudtyper.

For optimal effekt bruges dermaOXY HYDRA eller INTENSIVE serum, inden brug af NIGHT cremen. 

30 ml. 400,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Eye Firming Cream


dermaOXY EYE cream reducerer fine rynker omkring øjnene, tilfører og genopbygger hudens fugtbalance. Cremen er tilsat det særdeles aktive vitamin K (Hesperidin methyl chalcone) der aktivt reducerer mørke områder omkring øjet, ved hjælp af øget blodgennemstrømning og styrkelse af kapillærerne.


Udover at tilfører fugt gennem et højt indhold af hyaluron syre, modvirker EYE Cremen aktivt mørke pletter og poser under øjet gennem et effektivt peptide kompleks, med komponenter som blandt andet tetrapeptide 7 – tetrapeptide 7 reducere hævelser under øjet ved at modvirke overproduktion af interleukiner som er et signalprotein der i overflod forårsager hævelser og poser omkring øjet. Ved regelmæssigt brug af EYE cremen optimeres produktionen af kollagen i hudens celler, og rynker reduceres kraftigt.


Aktive Ingredienser:
– Sodium Hyaluronate
– Hesperidin Methyl Chalcone
– Peptide Complex
– Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera)
– Retinyl Palmitate
– Vitamin A, C, E, Q10


Anvendelse:
dermaOXY EYE creme bruges morgen og aften på nyrenset hud. Påføres som et tyndt lag under øjet. Undgå kontakt med selve øjet.


30 ml. 400,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Dermalrollings


DermalRollings fra dermaOXY er en rulle med 192 steriliserede, kirurgiske mikrostål nåle med en nålelængde på 0,2 mm. Redskabet benyttes til at prikke mikroskopiske huller i huden, der hverken kan ses eller mærkes. Med en nålelængde på 0,2 mm laver dermalRollings hul i epidermis og holder sig samtidig under den godkendte nålelængde (0,2 mm) til brug af behandlere uden lægeuddanelse.


Denne simple teknik udnytter kroppens egen helingsevne og hudens egen forsvarsmekanisme. Kroppen opfatter det som en skade på huden og vil derved automatisk reparere sig selv, og sætter kollagen-produktionen i højeste gear for at reparere ’skaden’.


Behandlingen vil bevirke, at hudens overflade, pga. den kraftige kollagenproduktion, vil øges i tykkelse og elasticitet, samt reducere fine linjer og rynker.


Hver behandling tager 5–10 min.


– Enkel at bruge 

– Stimulerer til cellefornyelse

– Special udviklet til brug på ansigtet

– Øger hudens optagelses evne og optimere 

   effekt af plejeprodukter

349,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


Intensive

Anti-Age Serum


dermaOXY INTENSIVE SERUM har et højt indhold af hyaluronsyre, algeekstrakt og SYN-AKE peptiden, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. Den tilsatte SYN-AKE peptide virker afslappende, forebyggende, og mindsker derfor dannelsen af nye rynker.

Indeholder to aktive hyaluronkomponenter, der med en sammensætning af sukkermolekyler let binder sig til hudcellerne og udfylder tabt volumen. INTENSIVE serum er udviklet til at understøtte og forlænge effekten af oxygenbehandlingen.


For optimal effekt kan INTENSIVE serum bruges i kombination med dermalRollings.


Aktive Ingredienser:
– Hyaluronic acid
– Sodium Hyaluronate
– Ascorbyl Palmitate
– Algea Extract
– Peptide complex
– Squalene
– SYN – AKE
– SOD – Superoxide Dismutase
– Hydrolyzed Soy Protein
– Vitamin A, C, E, Q10


Anvendelse:
Intensive serum er yderst egnet til brug i din daglige hudplejerutine, og du vil opleve særligt gode resultater, hvis du kombinerer brugen af Intensive serum med en dermalRollings. Enten hos din skønhedsklinik eller som hjemmebehandling.

Rul først det ønskede område med din dermalRollings, og påfør derefter Intensive serum. Mængden af serum varierer fra hud til hud. Optimalt påføres serum, indtil huden er mættet. Du vil efterfølgende opleve en fornyet friskhed og yngre udtryk af din hud.


30 ml. 499,-

Diamantslibning / Frisørsalonen hella


X-Link Collagen Cream


DermaOxy X-Link cream er en genopbyggende creme, der ved hjælp af en ”crossed-linked” hyaluron arbejder på at genopbygge kollagenfibrene i huden. Komponenterne fra hyaluronen hjælper også huden til at optage og binde op til 5 gange mere fugt i cellerne.
Sammensætningen af peptidekomplekset, hjælper til aktiv stamcelle aktivering med stort fokus på at forbedre hudens egne processer. X-link har fokus på EGF (Epidermis Growth Factor) fordi den hjælper med at genopbygge huden i både dermis og epidermis.


Aktive komponenter:

– Hydrolyzed Kollagen Peptide

– Cross linked Hydrolyzed Hyaluron

– Retinyl Palmitat

– Peptide kompex

– Vitamin A, C, E, F, B1, B2, K.


Anvendelse:

Til genopbygning af hudens struktur og smidighed.


Anbefales:

Med Hydra og Eye cream for den optimale effekt.

30 ml. 400,-