Permanent make-up

Næste gang vi har permanent make-up i salonen kl. 10-20

3. juli

Permanent make-up / Frisørsalonen hella


Både til mænd og kvinder!


Der er mange forskellige årsager til at få udført disse behandlinger, men fælles plejer at være, at vores kunder ønsker at højne deres selvtillid ved at få f.eks. farvet større læber eller kønnere øjenbryn.


Permanent make-up er den ideelle løsning for både mænd og kvinder, der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet.


Ved hjælp af permanent make-up (også kaldet mikropigmentering) kan øjenbryn, øjenlåg og læbelinier blive fremhævet og korrigeret.


Vores farvepigmenter er udelukkende naturlige allergitestede farver, der bliver lagt ind i det yderste hudlag i en dybde af 0,2 til 0,8 mm ved hjælp af sterile engangsnåle. Farveudvalget gør det muligt for os at ramme din hudfarve og tone, for at nå det perfekte resultat. Selv ar bliver behandlet med hudfarvepigment, som vil synes mindre synlige.


Behandlingen er ikke forbundet med større ubehag, end den du oplever ved plukning af øjenbryn med pincet. Du må regne med, at behandlingen skal foretages over et par gange og at der kan forekomme hævelser på de behandlede steder i kortere eller længere tid.

Permanent make-up / Frisørsalonen hella


Gratis konsultation


Du er altid velkommen til at komme på de udvalgte dage, hvor Mr. Amm er i salonen, hvor du kan få en gratis konsultation, hvor vi får en snak om, hvad dit ønske er omkring farvevalg og form. Vi laver en let optegning, så du kan fornemme, hvordan resultatet bliver.


Du får den bedste rådgivning og vejledning i alt indenfor permanent make-up hos os.

Permanent make-up / Frisørsalonen hella


Tidsbestilling


Du kan bestille tid til Permenent make-up ved at ringe til os på telefon 46 46 20 06. Mr. Amm lukker sin egen salon i København en hel dag for at komme til Osted, så når du bestiller tid til at få lavet din første behandling (ikke ved opfyldninger) betaler du kr. 250 i depositum, som bliver modregnet den samlede pris, efter du har fået lavet din behandling.


Afbud af bestilt tid

Du kan afmelde din aftalte tid til Permanent make-up ved at ringe til os i salonen, dog skal afbud ske senest 24 timer før din aftale, ellers får du ikke dit depositum tilbage.


Betaling

Mr. Amm modtager kun betaling med MobilePay eller kontant.

Permanent make-up / Frisørsalonen hella


Fra anden klinik eller korrektion!


Har du før fået lavet permanent make-up et andet sted fra eller ønsker du en korrektion af form eller farve, så skal der aftales en pris.


Ring for at aftale nærmere.

Permanent make-up / Frisørsalonen hella


Se priser på permanent make-up

Vigtig information / Frisørsalonen hella


Før og efter!


Prøv at være uden for meget stress op til behandlingen. Tag din yndlingsmusik med, hvis det afslapper dig.


Farven som synes meget mørk efter behandling, reduceres meget - op til 40-50% indenfor 10 dage, når afskalning er overstået indenfor en uge.


Du må og skal huske at påføre sårbalm op til 3 gange dagligt i mindst 7-10 dage, også efter afskalning.


Undgå alt påføring af bakteriefyldte ting - f.eks. mascara, farveblyanter, læbestift.


Meget vigtigt!

Ingen sauna, svømning, sol eller solarium i 14 dage efter behandlingen.


Hvis du ryger, så ungå cigaretrøg  (hvis du har fået lavet læbelinier).


Vær forsigtig, når du tager et bad. Dup området blødt med en ren engangsklud/kleenex.


Husk!

Det er et sår, du har fået lavet i hudoverfladen og det tager mindst 21 dage afhængig af alder og hudtype at hele op, derfor skal du først komme til din opfyldning efter 3-4 uger.


Hvis du bliver hævet specielt omkring øjnene, kan du forsigtigt lægge kolde kompresser på området. Hævelsen foretager sig indenfor et par dage. Typisk er det bedøvelsen du hæver af!

OBS!


Bruger du eller har brugt vippeserum, skal der gå ca. 2 måneder uden brug af serum, inden du får lavet eyeliner, da kanten af eyelineren ellers kan flyde lidt ud.