Frisørbehandlinger

Gratis klip / Frisørsalonen hella


Få en gratis klipning!


Når du som kunde kommer første gang, får du et klippekort, som vi udfylder hver gang, du bliver klippet. Vi giver den 10. klipning helt gratis - gælder dog ikke for børn. Dit klippekort gælder kun i et år, derefter starter du forfra med et nyt klippekort.


Og som en ekstra service er du altid velkommen til at komme forbi og få klippet pandehåret gratis, inden der er gået 5 uger efter din sidste klipning.

Frisørbehandlinger / Frisørsalonen hella


Erfaring og faglighed


Her hos Frisørsalonen Hella har vi ikke blot mange tilfredse kvindlige kunder, men vi har også et stort antal faste kunder. Vi har lang erfaring med klip af forskellige frisurer, så vi er det rette sted at komme for kvinder, som vil have dameklip af høj kvalitet.


Inden vi tager saksen i hånden, lægger vi vægt på at sætte os grundigt ind i dine personlige ønsker. Har du langt hår, og kun skal have klippet spidserne, så ved vi godt, hvad 1 cm er! Så du kan sagtens få klippet spidser hos os - vi vil selvfølgelig altid fortælle dig, hvis dit hår trænger til at få klippet mere af, så du undgår, at hårstråene knækker (selvklip) - men det er altid dit valg, hvor meget der skal klippes af.


Samtidig bidrager vi også med en bred faglig viden for at give dig nye ideer og ikke mindst for at udfordre vanetænkningen.


Det essentielle er nemlig, at håret klæder ansigtet, der bærer det, og føler du, at din frisure og hårfarve er lige i øjet, vil denne tilfredshed skinne tydeligt igennem. Derfor er vi som frisør først tilfredse med vores arbejde, når du som kunde træder ud af døren med et smil på læben.

Nye ideér til frisure / Frisørsalonen hella


Uanset hvilke ønsker du har!


Har du haft den samme frisure i mange år? Drømmer du om, at der skal ske en forandring eller ønsker du blot at få taget lidt af længden?


Uanset hvilke ønsker du har, kan vi altid give dig nye ideér og udfordre din vanetænkning!

Kvalitetsbehandlinger / Frisørsalonen hella


Behandlinger


  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip i trygge rammer
  • Permanent
  • Hårfarvning uden PPD og ammoniak
  • Olaplex
  • Hårkure m.v.

Råd og vejledning / Frisørsalonen hella


Frisure og personlighed går hånd i hånd


En frisure er en måde, hvorpå du kan udtrykke både din personlighed og stil, hvilket understreger vigtigheden af, at du er tilfreds med dit hår. Derfor lægger vi stor vægt på at snakke med dig om stil og ønsker.


Frisure og personlighed går hånd i hånd. Ved at tage udgangspunkt i dine ønsker, har vi mulighed for at tilpasse klipningen til lige netop din personlighed.

Olaplex / Frisørsalonen hella


Ødelagt hår kan reddes!


Selvom vores hår er stærkt, bliver håret slidt over tid. Mange udsætter også deres hår for forskellige skadelige påvirkninger, som føntørrer, glattejern og solbadning, som øger risikoen for slitage.


Håret efterlades stærkt, smukt og sundt med Olaplex, som kan bruges i forbindelse med en klipning, farvning, refleksbehandling, permanent, afblegning eller bare som en solo behandling.

Frisørbehandlinger / Frisørsalonen hella


Se priser på vores behandlinger

Hårfarvning / Frisørsalonen hella


Opfrisk din hårfarve!


Kunne du tænke dig en helfarvning, bundfarve eller striber? Så klarer vi ligeledes dette, og vi hjælper dig naturligvis med at vælge den farve eller de nuancer, der passer bedst til netop dig.


Her kan du trygt blive farvet
– også mens du er gravid!


Vi bruger det fantastiske ammoniakfrie farvesystem CHI Ionic Permanent Shine fra Farouk, som nu også er uden Paraphenylendiamine (PPD). PPD er det kemiske farvestof, som er under størst mistanke for at have forårsaget meget alvorlige allergiske reaktioner hos nogle mennesker, og som yderligere er under mistanke for at forårsage cancer og leukæmi.


OBS!

Du kan kun bestille tid til hårfarvning ved at ringe til os!

uden

ammoniak

og PPD! 

Børneklip / Frisørsalonen hella


Børneklip i trygge rammer


Hos os tilbyder vi børneklip i trygge rammer, sådan at børnene også kan få en flot frisure, uden at frygte noget som helst. Vi har mange børn i alle aldre i salonen og vi har stor erfaring med at klippe børn, selvom de kan have svært ved at sidde stille.


Vi sørger for, at børnene føler sig helt trygge, inden vi går i gang med klipningen, sådan at barnet ikke får en ubehagelig oplevelse ud af at få lavet et børneklip - for måske første gang.


Børn skal have det rart og hyggeligt

Vi klipper ingen børn under tvang ved at mor eller far holder barnet fast i deres arme. Når vi udfører børneklip i salonen, er der selvfølgelig plads til, at mor og far kan sidde med ved siden af, sådan at børnene oplever et ekstra element af tryghed tæt på dem, når de skal have klippet deres fine lokker. Alle børn får en belønning efter klipningen for at sidde stille - hver gang!


Det er vigtig for os, at børn føler sig velkomne, og har det rart og hyggeligt og får en god oplevelse hos os. Og imens de venter på deres tur i klippestolen, er der mulighed for at tegne en tegning eller lege med legetøj. De bliver budt på saftevand, te eller varm kakao.


OBS!

Vær opmærksom på, at der ikke er lus i barnets hår inden jeres besøg i salonen!