Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks / Frisørsalonen hella


Opnå en minimering af hårvækst!


Du kan få fjernet dine hår alle steder på kroppen, hvor du ønsker det; ben, arme, ryg, skuldre, mave, bryst, bryn samt anden hårvækst i ansigtet og også intimhår.


Hvis du vil opnå en evt. minimering af hårvækst, anbefales det, at du kommer hver 4. uge. Mange oplever, at færre hår vokser ud efter nogle måneder, hvis de kommer en gang om måneden.


For at opnå de bedste resultater ved voksbehandlinger, er det godt hvis hårene er ca. 1 cm. Risikoen for at hårene knækker ved hudoverfladen er større, hvis hårene er længere og hvis hårene er kortere kan det være svært at fjerne dem.

Værd at vide / Frisørsalonen hella


Før din voksbehandling


Undgå at bade eller at fugte hårene umiddelbart inden voksbehandlingen. Når hår absorberer vand, bliver det blødt, hvilket

resulterer i, at voksen har sværere ved at klistre fast. Fint hår og blødt hår er sværere at fjerne ved voksbehandling end kraftigt hår.


Det er en god idé at skrubbe (peeling) området, som skal vokses en dag før. Undlad at komme creme på samme dag du skal vokses, da dette gør, at voksen ikke binder til huden lige så godt.

Værd at vide / Frisørsalonen hella


Lige efter din voksbehandling


Undgå at gå med stramt tøj på områder, der har gennemgået en voksbehandling; herved mindskes risikoen for irritation væsentligt.

Værd at vide / Frisørsalonen hella


24-48 timer efter din behandling


Exfoliér huden med en svamp eller et andet exfolierings-produkt. Herved undgår du, at døde hudceller ophober sig, og at du får indgroede hår, når de vokser ud igen.


Brug evt. fugtgivende produkt som f.eks. en fugtighedscreme i perioderne mellem voksbehandlingerne.

Værd at vide / Frisørsalonen hella


OBS!


Du kan først bestille voksbehandlinger efter kl. 11, for vi slukker voksmaskinerne hver aften, inden vi går hjem, for at spare på miljøet.

Hårfjerning med voks / Frisørsalonen hella


Se priser på voksbehandlinger

Klar til ferie?


Få en professionel voksbehandling

hele året rundt her hos os

– alle steder på kroppen

og i ansigtet